

Naša medovina z agátového medu má sladkú veľmi jemnú chuť a vyrábame ju z nášho oceneného agátového medu.
Zloženie: agátový med, voda, konzervant: sorban draselný.
Medovina z agátového medu je vhodná na labužnícke popíjanie a prípravu miešaných nápojov. Najlepšie chutí vychladená na 10 – 12 °C s plátkom citróna či limetky alebo zohriata na 60 – 65 °C.
Náš tip: V lete nám veľmi chutí medová sangria s agátovou medovinou. Pri jej príprave zmiešame 1L mätového čaju, 1L zeleného čaju, veľkú fľašu medoviny, sezónne ovocie a rum podľa chuti.
Grgulovcov si nemožno neobľúbiť. Z celej rodiny srší taká energia, že až. Sú ako taký úlik. Každý má v rodinnom včelárskom podniku svoje miesto a všetci vedia dokonale spolupracovať. Otec sa stará o včely a medovú produkciu, mama manažuje výrobu na včelej farme v dedinke Choča a deti predávajú v bratislavskom obchode.
Názov farmy pochádza z dvoch latinských slov- cera (vosk) a mel (med), a opisujú to čomu sa Grgulovci odjakživa venujú - včelárstvu, spracovaniu medu a včelích produktov a výrobe sviečok z včelieho vosku. Ich produkty nie len výborne chutia, ale aj skvelo vyzerajú, a preto poslúžia ako úžasný gurmánsky darček. Medy z ich produkcie získali ocenenie Great Taste Award a nesú certifikát kvality Regionálny produkt Ponitrie.
Zopár tipov a trikov, ako vám môžu pomôcť medové proudkty nájdete v tomto článku.