

Táto špecialita pripomína parenú buchtu. Pôvod má v ázijskej kuchyni, kde sa zvykne plniť nakladanou zeleninou, trhaným mäsom alebo tofu a dochutiť fazuľovými klíčkami, koriandrom či arašidmi.
Zloženie: pšeničná múka, voda, kvasnice, soľ, cukor, vajíčka, slnečnicový olej
Obsahuje alergény:
1. Obilniny obsahujúce lepok
3. Vajcia a výrobky z nich
Krajina pôvodu: Slovensko
Výroba parených buchiet a knedlí. Firma NA PARE je, aj nie je, na trhu nová. Vznikla rebrandingom úspešnej firmy BIG, ktorá vyrába vo Svätom Jure domáce ručne robené parené buchty a knedle už viac ako dekádu. Z kvalitných lokálnych surovín pre vás už viac ako dekádu ručne vyrábame domáce varené knedle a parené buchty, ktoré sú výnimočné svojou chuťou, čerstvosťou a prirodzenou trvanlivosťou.